За нас

Добре дошли в онлайн изданието, ориентирано към обзавеждане и декорация на вашия дом, офис, търговско или друго жизнено пространство.

При нас ще откриете страхотни идеи в областта на интериорния дизайн и модерните екстериорни решения. За нас можем да кажем, че ще ви помогнем с полезни съвети за дома. Ще ви информираме за новостите и най-важното – ще ви вдъхновяваме! За да можете да сътворите приятна и вълнуваща вътрешна или външна среда, в която да се чувствате наистина перфектно.

Следвайки най-новите тенденции, издържани в духа на минимализма, всеки един от вас може да изгради перфектния интериор и да направи жилището си едновременно стилно, оригинално и функционално. При това без да се налага да влага много средства в това начинание.

За изграждането на хармонични вътрешни или открити пространства не се изискват големи вложения. Просто проява на достатъчно въображение и вкус.

С напредъка на новите технологии, на пазара се появиха чудесни решения в областта на обзавеждането и декорацията! С тяхна помощ вашият дом бързо и лесно ще се превърне в едно прекрасно място, отредено точно за това, което желаете – релакс, почивка и събиране на нови жизнени сили, посрещане на гости, забавления и всичко останало, което обичате да правите, когато сте си у дома.

Идеите са много и ние ще се постараем да ви предложим най-интересните и най-атрактивните, така че, да сме ви максимално полезни.

Тук ще научите какви са тайните, с които боравят интериорните дизайнери, за да създават уникални и стилни жилища. Ще ви помогнем да разпределите правилно пространството във всяка една стая от вашия дом. Да го обзаведете по начина, който най-много допада на вашия вкус и начин на живот.

Коридора, хола, спалнята, кухнята, банята, верандата или терасата – всяко едно от тези помещения може да изглежда страхотно и същевременно да предлага възможно най-комфортните условия за живот. Важно е само да знаете какви са правилните подходи при тяхното обзавеждане и декорация. Както и да сте наясно с най-честите грешки, които се допускат в това отношение, за да се опитате да ги избегнете.

Вече не е нужно да правите компромис между елегантност и практичност, защото с новите материали и идеи, които съвременният начин на живот наложи, жилището ви ще блесне в една нова, непозната досега светлина.

Важното е само да не спирате да експериментирате, докато не откриете най-ефектното и рационално интериорно и екстериорно решение, което отговаря напълно на вашите очаквания.

Ще ви подкрепяме през цялото време и ще бъдем винаги на разположение за въпросите, които ви вълнуват. За нас ще бъде чест!
Твоят дом! - За нас
Твоят дом! – За нас